ΕπικοινωνίαRepresentative Agents
Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά με ενα Τοπικό Συνεργάτη, την εταιρία ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΑΣ που είναι ευέλικτη στις ανάγκες σας και υποστηριζει την επιχείρησής σας.
In the Heart of...
Για να κάνετε τη σωστή επιλογή, η GTHELLAS βάζει στη διάθεσή σας όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να πάρετε μια σοφή απόφαση. Mε αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε κέρδος ανεξάρτητα απο την κατεύθυνση της αγοράς.
«Ο χρόνος είναι χρήμα»
Σελίδα 2 από 3
® gthellas
GALLIKI TROFIMON HELLAS ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
Εισαγωγές και χονδρικό εμπόριο κατεψυγμένων ειδών διατροφής μοσχάρια , πουλερικά , κυνήγια , μαλάκια , ψάρια , λαχανικά , πατάτες και φρούτα.
Με την Αγροτική Βιομηχανία τροφίμων να εξελίσσεται συνεχώς, θα πρέπει να ανταποκριθείς στις πολλές αλλαγές για να μείνεις μπροστά. Συχνά αυτό απαιτεί γρήγορη πρόσβαση στην αγορά της πώλησης για την υποστήριξη των αγορών σας. Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.
Η εταιρία ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΑΣ, εχει σαν επαγγελματική δραστηριότητα, την Αντιπροσώπευση Νωπών και κατεψυγμένων τροφίμων με έντονη παρουσία στη συγκεκριμένη αγορά. Catering - Cash & Carry - Συσκευαστήρια - Χονδρική - Πρώτες ύλες για Βιομηχανίες
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και περισσότερες λεπτομέρειες.
Product Range - Προιόντα Στίς σελίδες,θα βρείτε πληροφορίες που αφορά τον κλάδο "Νωπά και Κατεψυγμένα προϊόντα".
Οι πρωταρχικόι μας στόχοι είναι το ενδιαφέρον Ελλήνων χονδρεμπόρων και λιανικής πώλησης αγοραστών για την αγορά των προϊόντων τους. Όπως και να παρέχουμε στους τακτικούς μας πελάτες ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στις παραγγελές, συμβουλές εμπορευμάτων. Επιβεβαιώνουμε οτι η εμπορική συνεργασία είναι στηριγμένη σε καλά θεμέλια - που στηρίζεται σε κοινές αξίες και αμοιβαία οφέλη στόχους.
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΕ ΝΩΠΑ & ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στην καρδιά της αγοράς
Αρχική σελίδα Επισκόπηση Σελίδα 2 από 3 Σελίδα 3 από 3 Κρέατα Meats Beef Veal Pork Lamb Poultry Games Θαλασσινά Seaproducts Farmed Seabream & Seabass Λαχανικά Vegetables Προσφορές Μεταφορά Επικοινωνία Που Είμαστε