GTHELLAS FROZEN FOODS
Representative Agents
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ
In the Heart of Greek market
ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ - ΜΥΔΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΙΣ
ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ Μύδια ολοκληρο κέλυφος, 1/2 κέλυφος και σε ψύχα. Όλα τα μεγέθη. Φρέσκα μύδια με κέλυφος - Χύμα. Συσκευασμένα σε τσουβάλι, σε παλέτα. Κατανάλωση σε 12 μέρες απο ημερα παραγωγής. - Σε βάκουμ συντήρηση η κατεψυγμένο.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας.
Με 20 000 χιλιόμετρα ακτές, η Νορβηγία έχει ένα μεγάλο δυναμικό για καλλιέργεια μύδιών. Η οστρακοκαλλιέργεια είναι ανάλογα πρόσφατη, αλλά ο τρόπος αναπαραγωγής (το σχοινί) μύδιών είναι ο πιο αναπτυσσόμενος τομέας. Καλλιεργούν μύδια σε κρεμμαζόμενες καλλιέργειες σε 100 μέτρα σε μήκος σχοινιά. Τα συνεχώς κρύα νερά τους επιτρέπουν συγκομιδή μυδιών όλο το χρόνο. Το νορβηγικό μύδι παρουσιάζει πολλά στοιχεία του ενεργητικού, που μοιάζει πολύ με το μύδι Bouchot. Ένα βαθύ μαύρο κέλυφος και πορτοκαλί ψύχα, αυτό το μύδι είναι περίπου 5 εκατοστά μήκος με 22-25% ψύχα. Προτείνουμε αυτό το μύδι από Ιανουάριο έως Απρίλιο κατά τη διάρκεια της Ισπανικής σεζόν μύδιών θεωρώντας ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά προϊόντα. Κατεψυγμένα Μύδια ψύχα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια όλου του έτους!
ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ - Rope, Longline culture / (Δακτύλιος κορδέλα)
ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ - Raft culture / Η πλωτή. Mytilus Gallus Provincialis
Το πρωταρχικό μύδι ποιότητας. Τα μύδια κρέμονται από πασσάλους και με την παλίρροια τα μύδια είναι έξω από το νερό δύο φορές την ημέρα για μία περίοδο μόνο 2 μηνών. H γεύση τους δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο μυδιών. Αυτή είναι η κορυφαία ποιότητα μύδι χάρη σε μια μοναδική γεύση, ειδικά εκτιμώνται από γαστρονόμους για την προσφορά της σε τρυφερή και παχουλή πορτοκαλί ψύχα. Διότι λαμβάνει πλεονεκτήματα απο τον ήλιο μεταξύ δύο παλιρροιών, το bouchot μύδι τείνει να είναι ισχυρότερο επίσης κέλυφος.
ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ- Γαλλικό Μύδι τύπος "bouchot" - Η υψηλή ποιότητα
ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ - Νέα Ζηλανδία Green-lipped mussel . Perna canaliculus
Η Ισπανία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός μυδιών στον κόσμο με τη μέθοδο σχεδία. Στόν κόλπο της περιοχής Γαλικίας στη βορειοδυτική ακτή της Ισπανίας.
Το σύστημα παραγάδι που αναπτύχθηκε για καλλιέργεια μυδιών κατά τα τελευταία 20 χρόνια είναι γρήγορο και αναδύεται ως η σημαντικότερη μέθοδος σε ολόκληρο τον κόσμο για την καλλιέργεια μυδιών. Προέρχεται από τα Ιαπωνικά παραγάδια που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια στρειδιών, μαργαριτάρι στρείδια και χτένια. Η παραγάδι μέθοδος καλλιέργειας, είναι πολύ ανεπτυγμένη στην Νορβηγία, Κίνα, Νέα Ζηλανδία, Κορέα, Ιταλία και Χιλή . Η καλλιέργειά τους γίνεται με δύο μεθόδους: την πλωτή και την πασσαλωτή.
Η καλλιέργεια μυδιών είναι βιώσιμη, διότι: * Τίποτα δεν προστίθεται στο νερό * Δεν χρησιμοποιούνται χημικά ή αντιβιοτικά * Οι οικολογικές επιπτώσεις είναι περιορισμένες και συχνά θετικές * Ο κλάδος διαθέτει το δικό του πρώτο παγκόσμιο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Τα νερά όπου καλλιεργούνται. Αυτά έχουν όλα τα "Α" καθεστώς ποιότητας. Αυτό δείχνει ότι τα ύδατα αυτά είναι βακτηριολογικά και χημικά της κορυφαίας ποιότητας.
Κύκλος Καλλιέργειας Mytilus Edulis, Gallus Provincialis, Chilensis, Perna canaliculus,...
Μύδια μπορούν να πωληθούν σε πολλές διαφορετικές μορφές του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων: * Κατεψυγμένα (περίπου το 80% της συγκομιδής) - κατεψυγμένο μισό κέλυφος, κατεψυγμένο ολόκληρο κέλυφος, κατεψυγμένη ψύχα. * Φρέσκα - * Μεταποιημένα - συσκευασμένα σε βάκουμ, σε σάλτσες και μαρινάτα, καπνιστά, κλπ.
Raft culture - Η πλωτή
Στρείδι
Μεγάλο χτένι
Κύριο μέλημά μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές ένα προϊόν ποιότητας όλο το χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πάμε στο εξωτερικό στο τέλος της γαλλικής σεζόν για να επιλέξουμε τα καλύτερα μύδια της στιγμής. Rope (Δακτύλιος κορδέλα) Μύδι από την Ιρλανδία και τη Νορβηγία. Η Ιρλανδία είναι παραδοσιακά μια χώρα με κουλτούρα στην καλλιέργεια μυδιών. Τα είδη που εκτρέφονται σε αυτόν τον τομέα είναι η Mytilus edulis, όπως για όλα τα προϊόντα μας. Το ιρλανδικό μύδι έρχεται στη γαλλική αγορά στο τέλος της εποχής τα μύδια "bouchot", τον Ιανουάριο, κατά τη διάρκεια 3 ή 4 μηνών. Εισάγουμε απευθείας από Ιλανδικούς παραγωγούς που έχουν επιλεγεί για την ποιότητα των προϊόντων τους. Το κέλυφος του ιρλανδικού μυδιού (μέθοδος σχοινί) είναι μαύρο με αντάβγειες και το κρέας έχει χρώμα κίτρινο-κρεμ. Προτείνουμε μόνο μύδια με ελάχιστο ποσοστό κρέατος 24%.
Μπορούμε να τρώμε Στρείδια, Μύδια και Χτένια τους καλοκαιρινούς μήνες;
Μεθύστρα
Συνταγή για μύδια " A la mariniere "
Είναι δυνατόν να τρώμε όλα τα οστρακοειδή, κατά όλους τους μήνες του χρόνου. Η μόνη εξαίρεση είναι το στρείδι, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο τους μήνες του χειμώνα.
Tοποθετούν στη θάλασσα βαρέλια που επιπλέουν και από κάτω τους βρίσκονται κρεμασμένα τα μύδια. Τα εκτρεφόμενα μύδια αυξάνονται σε μήκος 10-15 εκατοστά και η σιγκομιδή γίνεται συνήθως μετά από 14-18 μήνες.
® gthellas
Υπό Κατασκευή - θα είναι σύντομα διαθέσιμη με νέες σελίδες. WEBSITE UNDER CONSTRUCTION
Θαλασσινά και ψάρια Βακαλάος, Μπακαλιάρος Υγράλατος Βακαλάος Ψαρια για Κονσέρβες Μαλακόστρακα Τόνος Σολωμός Πανγκάσιους Φιλέτο Γαρίδες Μαλάκια Περιοχές αλιείας ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Κοκτέιλ θαλασσινών Περιοχές αλιείας Ψαρια στο κοκκινο Προσφορές Seaproducts - Αγγλικά Υπό Κατασκευή, Σύντομα ! ! Πέστροφα ! Πλατύψαρα Και άλλες σελίδες !