Σύντομη Ιστορία του Beef Jerky ΤΙ ΕΙΝΑΙ JERKY; jerky είναι μία από τις πιο υγιεινές τροφές σνακ στην αγορά. Αιώνες πριν οι Ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής διατηρούσαν κρέας βουβάλου κάνοντας τον παστό και καπνιστό ενώ βρίσκονταν εν'κινήση. Τό αποξηραμένο κρέας που είχε το όνομα charqui, προφέρεται "Sharkey" στα ισπανικά. Αυτό σημαίνει να "τραβηγμένο ή κομμένο σε μακρυές λωρίδες." Με τα χρόνια η λέξη άλλαξε και το κρέας έγινε γνωστό ως Jerky ή παστό βόειο κρέας. Στην ουσία αυτό είναι το παστό βόειο μας κρέας σε λωρίδες - λωρίδες απο άπαχο κομμάτι, αλίπαστο, καπνιστό και αρωματισμένο. Μαλακό, γευστικό στο στόμα. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΤΡΟΦΗ Οι πρωτοπόροι της Βόρειας Αμερικής έμαθαν για το jerky από το Ιθαγενείς Αμερικάνους. Το Jerky αναλωνόταν επι το πλήστων, κυρίως από αυτούς τους πρωτοπόρους που επρόκειτο να είναι μακριά από τον πολιτισμό για κάποιο χρονικό διάστημα: ορεινοί, κυνηγοί και εξερευνητές. Συνήθηζαν να κάνουν εμπόριο με τους Ινδιάνους γιά το Jerky όπως ήταν η ευελιξία του, η αξία της τροφής και η μεγάλη διάρκεια ζωής.
Το Βόειο κρέας jerky είναι η τέλεια τροφή έκτακτης ανάγκης, επειδή έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν χρειάζεται μαγείρεμα.
® gthellas
Υπό Κατασκευή - θα είναι σύντομα διαθέσιμη με νέες σελίδες. WEBSITE UNDER CONSTRUCTION
Το δικό μας Jerky, γίνεται με βόειο ψαχνό 100%
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ Σήμερα, το βόειο κρέας Jerky γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και υγιεινών όπως και νόστιμων jerky γεύσεις. ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ Χρειάζεται 200g βοείου κρέατος για να φτιαχτούν 100g του jerky. Με μόνο περίπου 3% λίπος, μέχρι ένα επιβλητικό 50% πρωτεΐνη και μόνο 64 θερμίδες ανά μερίδα, (25g) το jerky είναι μία από τις υγιέστατες τροφές σνακ στην αγορά, ιδανική για τά άτομα που δραστηριοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους και άτομα που προσέχουν το βάρος τους. Επιπλέον, το jerky δεν θρυμματίζεται ούτε λιώνει όπως τά πατατάκια ή η σοκολάτα και αντέχει κάτω απο σκληρές συνθήκες. ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ Όλο το ορατό λίπος είναι καθαρισμένο από το κρέας πριν από την πραγματοποίηση του jerky. Μαρινάρεται μετα, αποξηρένεται και καπνίζεται. ΒΟΕΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Όταν αγοράζετε το δικό μας jerky, να θυμάστε ότι χρειάζεται 200 γραμμάρια άπαχου κρέατος για να κατασκευαστεί 100g του τελικού προϊόντος με αυτές τις φανταστικές θρεπτικές του ιδιότητες, ώστε να μπορείτε να δείτε πού πηγαίνουν τα χρήματα.
Beef Veal Pork Lamb - Mutton - Goat Poultry Κρέατα ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΣΤΕΙΚ & STEAKHOUSE Θαλασσινά και ψάριαΣύγχρονες Εποχές Τις μέρες μας, εκτός από τη εξαιρετική του γεύση, το jerky είναι χρήσιμο για κάθε είδους υπαίθριες δραστηριότητες, διότι δεν λιώνει σαν σοκολάτα, δεν θρυμματίζεται όπως τα πατατάκια και δεν χαλάει σαν σάντουιτς. Οι Ιστιοπλόοι χρησιμοποιούν το jerky ως πηγή κρέατος που δεν χρειάζεται ψυγείο. Στούς Βodybuilders / Fitness αρέσουν τα χαμηλά σε περιεκτικότητα λιπαρά, και τα υψηλά σε περιεκτικότητα πρωτεΐνες. Σε δραστηριότητα καγιιάκ, ορειβάτες, ψαράδες και κυνηγούς αρέσει γιατί είναι νόστιμο , ελαφρύ και θρεπτικό .